“Life is what happens to you, while you’re busy making other plans”
John Lennon

“Over de arbeidsmarkt wordt veel geschreven in de media. Teveel werkzoekenden, dan weer te weinig. De jeugd zou geen doorzettingsvermogen meer hebben en “jobhobben” is een nieuwe trend. Met z’n allen zitten we vast in de “ratrace” en velen onder ons zitten opgesloten in wat ze dan tegenwoordig “een gouden kooi” heten. Om dan nog maar te zwijgen over digitaliseren, automatisering en steeds meer moeten met minder middelen en/of mensen.

Voel jij ook al langer dat je niet meer de nodige energie krijgt van je professionele uitdaging? Of wil je omwille van andere omstandigheden een nieuwe weg inslaan? Grijp je al lang naast die promotie en wil je nu effectief eens dat gesprek voor loon opslag aangaan maar je weet niet hoe?

Dankzij de steun van VDAB kun je elke 6 jaar 7 uur loopbaanbegeleiding volgen aan een voordelig tarief. Kijk zeker op de website van VDAB of je in aanmerking komt en maak gerust een afspraak via de knop onderaan voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek. https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/wie

Kom je niet in aanmerking voor cheques of is de inhoud niet 100 % waar je naar op zoek bent? Contacteer me gerust vrijblijvend en werken een plan uit helemaal op maat van wat jij nodig hebt. Dit kan in de vorm van 1 op 1 coaching online of in mijn praktijk of een intensieve begeleiding van enkele maanden.

Kom je niet in aanmerking voor cheques of is de inhoud niet 100 % waar je naar op zoek bent? Volg gedurende 12 weken een groepstraject waarbij je heel diepgaand ingaat op wie je echt bent, waar je kwaliteiten, talenten en competenties liggen. Vind je passie, je levensmissie en jouw rol. Van daaruit gaan we diepgaand op zoek naar welke professionele activiteiten hierbij aansluiten. Zo vind je de weg terug richting meer geluk én balans in je werk én je leven.