Hildegard Lavens

“Blood, sweat and tears will get you there, but joy will get you further”

Al van kinds af aan struggelde ik een beetje met welke richting ik uit wou gaan. Mijn (té) breed interesseveld was hier vaak een uitdagende factor in. Uiteindelijk slaagde ik er in 2014 toch in om succesvol mijn diploma hotelmanagement te behalen. Ook hier koos ik opnieuw voor een bachelor opleiding die een breed spectrum aan vakken heeft. Tussen 2014 en 2021, mijn professionele ervaringen in loondienst schoten mijn ambities alle kanten uit. Uiteindelijk opende 2020, hét corona jaar, mijn ogen. De vrijheid van te kunnen werken wanneer ik dit wil, mijn eigen keuzes te kunnen maken en zelf de verantwoordelijkheid te kunnen dragen voor mijn eigen inkomsten. Exact waar ik voor sta en wat ik wil in dit leven. Sinds April 2021 ben ik ondernemer. Ik help mensen om te groeien in hun werk en hun leven. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek! 

Reviews

“Werken met Hildegard betekent in alle vertrouwen samenwerken naar het beste resultaat’

Moira, Randstad Search & Selection

In 1 woord samengevat: fantastisch! De manier waarop jij vanuit ons centraal secretariaat alle vragen en problemen behandelde en de zaken in goede banen leidde. Een toppertje! Ik ben blij en koester de zovele jaren dat ik met je mocht samenwerken tijdens onze Brugse Bierfestivals… Bedankt! Kurt

Kurt, Brugs Bierfestival

“Fantastische job Hildegard bij de ondersteuning van het Brugs Bierfestival. Alles was perfect!”

Marc, Brugs Bierfestival

Het was een eer om met Hildegard te mogen werken. Ze is heel oplossingsgericht en een administratieve duizendpoot. Ze is van alle markten thuis en dit in verschillende talen, dit maakt haar zo bijzonder! Een moeilijke case of project waar een ander net niet in slaagt? Daar zal Hildegard met plezier haar tanden in zetten om dit tot een succes af te ronden.

Emma, Randstad

Als je iemand zoekt die je tijdelijk moet ondersteunen en die er meteen in duikt, dan kan ik jullie aanraden om Hildegard te contacteren! Vanaf dag 1 pakt ze verschillende taken op zich (van rekrutering over administratie tot mee organiseren van opleidingen). Ze voert niet alleen de gevraagde taken uit, maar denkt ook na over de werkwijze en durft voorstellen naar efficiëntie te doen. Naast het jobinhoudelijke aspect, ligt Hildegard ook goed in de groep en past ze zich eenvoudig aan haar gesprekspartners aan. Dat is meteen ook de reden dat we haar al een paar keer gevraagd hebben om langer bij ons te blijven dan initieel voorzien. Indien we opnieuw een HR consultant zoeken, zal Hildegard bij mij top of mind zijn!

Birgit, Denys

“Ik had op voorhand verwacht dat ik vooral ondersteuning ging krijgen bij het zoeken van vacatures maar Hildegard deed zoveel meer. Ze zocht écht mee naar een nieuwe uitdaging die bij me paste en was zowel praktisch als emotioneel een grote steun tijdens mijn zoektocht”

Mieke, - Loopbaancoaching

“Dankjewel Hildegard voor de aangename gesprekken! Het heeft mij geholpen om stil te staan bij wie ik ben en waar ik naartoe kan/wil gaan”.

Estelle, Loopbaancoaching

“Gewoon even om te laten weten dat ik zo ontzettend blij ben dat je me het woord creatieve generalist leerde kennen.Ik heb het gevoel dat ik eindelijk begin te ontdekken wie ik ben en dat ik helemaal niet zo “gek” ben!”

Karlien, Loopbaancoaching