Aanbod

Open je gouden kooi

Heb je een goede, vaste job met een stabiel loon en een hoop extra legale voordelen maar voel je het precies niet meer?

Heb je vaak dat je op zondag avond al buikpijn krijgt omdat je de volgende ochtend alweer “moet” gaan werken? Het kan ook anders! Ik zoek graag met je mee naar de sleutel van je gouden kooi!

Klaar voor het avontuur?!

Timemanagement & Calendar organizing

Loopt je planning niet helemaal zoals je zou willen? Krijg je je werk niet op tijd rond? Is de combinatie work-life helemaal zoek? Of heb je medewerkers in dienst die zichzelf voorbij lopen?

Als expert en ervaringsdeskundige ga ik graag aan de slag om samen te kijken naar de optimale benutting van je tijd.

Klaar met achter de feiten aan te lopen?

Studie begeleiding

Krijg je al klamme handjes bij het idee dat er binnenkort weer examens aan komen? Of loopt je planning gewoon gans het schooljaar door in de soep?

Of is het niet zozeer je planning maar eerder de techniek die wat bijschaving kan gebruiken? Ik zoek graag met je mee naar een strategie die ├ęcht werkt!

Klaar voor de grote onderscheiding?

Verhuis gepland?

Verhuizen heeft een impact op je leven. Dat leven die vaak al vol zit met andere balast en stress. Dus deze impact volle gebeurtenis kun je er nu even ├ęcht niet bij hebben. Ik kan de druk van dit gebeuren van je schouders halen. Of je nu enkel ondersteuning wilt bij de voorbereiding of op zoek bent naar een A tot Z beleving. Ik help je graag op weg naar je nieuwe woning zonder zorgen en gedoe.

Op zoek naar een extra paar handen?

Process management

Heb je te maken met groeipijnen in je onderneming? Lopen sommige processen nog niet helemaal zoals je zou willen? Of ben je op het punt dat een aantal zaken geoptimaliseerd of gedigitaliseerd mogen worden om je proces meer te stroomlijnen?

Ready for the next level?

Niet gevonden wat je zocht?

Vind je in mijn aanbod niet wat je zoekt maar heb je toch het gevoel dat ik je kan verder helpen? Ik denk graag mee hoe en wie je zou kunnen helpen naar de volgende stap? Contacteer me gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Just ask!